Jeg er oprindeligt uddannet læge og senere psykolog (cand. psyk). Mit fokus har dog altid været psykoterapi, og jeg er trænet i bl.a. stressbehandling, bioenergetisk terapi, primalterapi, hypnoterapi, åndedrætsterapi og i anvendelsen af moderne aktive meditationsteknikker. Jeg har forsket i psykologisk behandling af forhøjet blodtryk ved Psykologisk Institut,  Århus Universitet (1994-98), og i 9 år var jeg ansat som underviser i psykologi ved VIA Psykomotorikuddannelsen (Afspændingspædagoguddannelsen) i Randers.
Psykoterapeutisk Klinik i Ry har jeg haft siden 2010.

Jeg har i mere end 30 år været engageret i psykoterapi og selv deltaget i mange træninger, kurser og workshops med ledende terapeuter inden for de forskellige psykoterapeutisk metoder - i Danmark, Indien, USA og Holland. Jeg har ledet terapeutiske grupper og kurser i meditationsteknikker, og i et par år havde jeg en psykoterapeutisk klinik (i Århus); mange af mine kurser og foredrag har handlet om forebyggelse og håndtering af stress og dybere forståelse af stress-reaktioner.
Igennem en længere periode er jeg blevet superviseret af psykoanalytikeren Kristian Dahl-Madsen (Shanti Kristian), og de seneste par år har jeg været på Psykologforeningens efteruddannelseskurser om Sorg og krise hos voksne og børn samt om Angst og depression. Sidst er jeg blevet uddannet hypnotisør og hypnoterapeut hos Jakob Strachotta på Institut for Avanceret Hypnose.

Jeg er i dag 64 år gammel og bor ved Brædstrup sammen med min elskede gennem 35 år, Archa Janne Orheim; vi har to voksne børn.
Mit fremmedklingende ene fornavn skyldes en mangeårig inspiration fra den indiske mester Osho, hvor leg med identiteten har været en frugtbar vej i min personlige udvikling.
Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og dermed forpligtet på de etiske principper for nordiske psykologer.

Baggrund for psykoterapeutisk virksomhed for psykolog Sangeet Flemming Orheim

Uddannelser:
2014 Hypnoterapeut, Inst. for Avanceret Hypnose
2011 Ledelse og Coaching, VIA
1994-98 Forskeruddannelse, Psyk. Inst. AU
1995 Stresshåndtering og meditation, University of Pune og Osho Multiversity, Indien
1991 Cand.Psyk. AU
1984 Læge, AU
1978-83, 1988-89 Træninger i dybdeterapeutiske metoder og ledelse af meditationsforløb, bl. a. RIMU, Indien